Riot Monk au lansat primul album din cariera, 'AER'

de Cristi Nedelcu

Riot Monk au lansat primul album din cariera, 'AER'


RIOT MONK doresc sa le multumeasca familiilor, prietenilor si tuturor celor care ne-au sustinut de-a lungul anilor. Stim ca nu a fost usor nici pentru voi dar ne bucuram ca putem imparti cu voi reusita care se numeste AER.

Prin sprijinul vostru neconditionat ati ajuns sa faceti parte din acesta trupa umar la umar cu noi si pentru asta nu va vom putea rasplati niciodata. Tot ce va putem zice e un sincer „multumesc” si speram ca ne-am ridicat la asteptari.

Fanilor, voi care rupeti gardurile si care transpirati impreuna cu noi la concerte. Voi care urlati pana nu va mai tin plamanii impreuna cu noi. Voi care atunci cand ne tineam de mana nu neincrederea si cu deznadejdea ne ziceati fara sa va cerem ca „moama coaie ce misto suna”. Albumul asta e fara dar si poate al vostru! Ne-am straduit sa il facem cat mai frumos, sa sune cat mai bine, atunci cand il tineti in mana sa simtiti ceea ce simtim si noi cand va vedem zambetele de pe scena. Speram ca am reusit sa zgariem macar suprafata acelui sentiment. Albumul asta e pentru voi, de la noi, cu cel mai mare respect.

Albumul e disponibil pe toate platformele de streaming si poate fi ascultat accesand linkul de mai jos:

https://riotmonk.ffm.to/aernewalbum.opr



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: