Riot Monk au pornit campania de crowdfunding a albumului 'AER'

de Cristi Nedelcu

Riot Monk au pornit campania de crowdfunding a albumului 'AER'


Trupa de Grunge/ Alternative Metal din Baia Mare, Riot Monk, au pornit campania de strangere de fondul pentru lansarea noului lor album, 'AER".

Sustine si tu campania si fi parte din lansarea albumului la https://www.sprijina.ro/cauze/riotmonkaer.

Campania va dura toata luna Octombrie timp in care vei putea precomanda albumul si merch-ul nou create de Riot Monk dupa cum urmeaza:

CD in format digipack care include o carticica de 28 de pagini unde se regasesc versurile albumului si o serie de fotografii nelansate pana la ora actuala cu detalii din timpul fotografierii copertii de album; fotografie de catre Vladimir Gheorghiu si aranjament grafic facut de catre Dragos Ciobanu de la Design By Dragosh

Vinyl de 180 grame intr-o coperta cu cotor si manson antistatic, cu un insert care contine versurile albumului; fotografie de catre Vladimir Gheorghiu si aranjament grafic facut de catre Dragos Ciobanu de la Design By Dragosh.

3 modele noi de tricouri RIOT MONK create de 3 artisti grafici de renume din tara, si anume Mihai Manescu de la Obsidian Nibs, Mara Conopan de la CREEPS.ro si Diana Cumparatu de la Dawn DDs Art. Toate designurile vor fi imprimate pe tricouri Gildan Heavy Coton de calitate superioara

Riot Monk sustin ca au deja tot bugetul pentru lansarea albumului care va fi scos indiferent daca scopul campaniei va fi atins sau nu.

„Trebuie sa mentionam ca avem deja toti banii pentru lansarea albumului deci acesta va fi scos indiferent daca ne atingem sau nu scopul campaniei. Avem nevoie de ajutorul vostru doar pentru a ne amortiza investitia si pentru a va livra pachele misto de merch pe care vi le-am pregatit.”, a declarat trupa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: