Riverside pleaca in turneu si ajung si la Soundart

de Cristi Nedelcu

Riverside pleaca in turneu si ajung si la Soundart


Riverside tocmai au anuntat ca pe 6 Martie vor pleca in turneu, turneu care ii va aduce si in Romania la SoundArt Festival.

Polonezii au anuntat aproximativ 50 de concerte in cadrul Wasteland Tour, cel din Bucuresti fiind al 4-lea, pe 10 Martie.

Deci ne vedem la SoundArt in perioada 8 - 10 Martie in club Quantic din Bucuresti.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde.

SoundArt Facebook Event
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook