Robbie Williams vrea sa isi modernizeze casa, dar Jimmy Page nu il lasa

de Cristi Nedelcu

Robbie Williams vrea sa isi modernizeze casa, dar Jimmy Page nu il lasa


Robbie Williams si Jimmy Page sunt vecini, iar primul dintre ei vrea sa faca unele schimbari de natura arhitecturala locuintei sale, insa chitaristul Led Zeppelin nu este de acord.

Locuinta lui Page este ridicata prin 1870 de catre un binecunoscut arhitect, William Bruges, si este de parere ca modificarile pe care vrea sa le faca Robbie i-ar periclita proprietatea.

Williams a mai vrut sa isi modernizeze casa acum ceva timp insa din nou Page s-a opus, iar consiliul local i-a dat castig de cauza chitaristului. Acum, cu niste modificari aduse planului initial, Robbie s-a infatisat din nou in fata consiliului local pentru aprobare. Acelasi lucru l-a facut si Page care sustine ca "special characteristics of the home, including extremely delicate and, of course, irreplaceable finishings could be damaged".

Pentru a fi sigur ca va avea castig de cauza din nou, Page a angajat o echipa de arhitecti si ingineri care sa-i sustina punctul de vedere. Principalul sau argument este ca locuinta este o monument istoric.

Sa vedem care va fi deznodamantul. Pana acum, Jimmy 1 - 0 Robbie.

Poze Poze pentru articole - Jimmy&Robbie



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: