Rock And Coke - Detalii Oficiale

de Morrison

Rock And Coke - Detalii Oficiale
Pe 23 si respectiv 24 iunie, insula de pe Lacul Morii din zona Crangasi va gazdui prima editie a evenimentului Coke Live, cel de-al doilea festival confirmat pentru aceasta vara la Bucuresti.

Pentru acest eveniment, compania Events vine cu un line-up de exceptie ce cuprinde nume precum: The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, Nick Oliveri & Mondo Generator - anuntate deja, la care se adauga Ill Nino, Bodhaa Boulevard, Backyard Babies, Vanilla Ice, Chris Lake si Tom Novy&Lima.

In cursul zilei de ieri, 26 aprilie, organizatorii au anuntat detaliile tehnice ale acestui festival. Astfel, in cele doua zile, vor exista doua scene, un cort de muzica dance, o zona de campare pentru 2.000 de corturi, spatii pentru fusball, masaj, tatuaje, un patinoar cu silicon si alte locatii de distractie, suprafata totala alocata acestui festival "la iarba verde" fiind de 40.000 mp.

Daca scena principala se va afla pe insula, ocupand o treime din aceasta zona, pe tarm va fi amenajata o scena mobila unde se va derula programul "Manifest Yourself", gandit ca o rampa de lansare pentru 12 trupe romanesti aflate la inceputul carierei. Potrivit organizatorilor, concertele de pe scena principala se vor desfasura in fiecare zi intre orele 12.00 si 04.00.
Biletele, intre 35 si 284 RON

Pretul biletelor pentru acest eveniment variaza intre 35 si 284 RON, in functie de categorie. Astfel, un bilet de week-end (pentru ambele zile) costa 134 RON, camparea costa 35 RON-cort, iar biletele VIP se pot gasi la pretul de 284 RON. Biletele pentru Coke Live vor fi puse in vanzare in reteaua Diverta si pe ticketpoint.ro incepand cu data de 4 mai.
300.000 de watti pentru The Prodigy

Iubitorii de muzica buna vor beneficia de un sunet de exceptie si de o instalatie tehnica similara unor evenimente ca Roskilde sau Dinamo. Astfel, scena principala va masura 300 mp, fiind un bloc operational complex cu functionalitate multipla, cu avant-scena, culise si podiumuri mobile.

Sistemul de sonorizare ajunge la 300.000 W, cu "exces" de ultra-basi cerut de The Prodigy. Tehnica folosita, multiplele lumini si proiectoare, ecranul cu leduri de dimensiuni mari, sky-rose urmeaza modelul celebrelor festivaluri hard rock europene.

Pe aceasta scena, vor concerta artistii straini: The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, Backyard Babies, Ill Nino, Nick Oliveri& Mondo Generator, Bodhaa Boulevard, Chris Lake, Vanilla Ice si Tom Novy& Lima, insa si artistii romani: Iris, Vama, Vita de Vie, Directia 5, AB4, ZOB, E.M.I.L., Luna Amara, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Niste baieti si Danger.

Pe zona de electro, Romania va fi reprezentata de Raresh, The Model, Vania, Seb, Gojira, Marika, Thornado, Sheeva sau C-Zar.

Confirmarea trupei Il Nino la acest festival nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru fanii genului nu-metal, Cristian Machado (voce), Dave Chavarri (tobe), Lazaro Pina (bass), Ahrue Luster (chitara), Daniel Couto (percutii) si Diego Verduzco (chitara) formand una dintre cele mai tari trupe din aceasta zona a muzicii rock in acest moment.

vedeta.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: