Rock pe Romaneste - o noua emisiune la Rock FM

de Cristi Nedelcu

Rock pe Romaneste - o noua emisiune la Rock FM


Alin Dinca a dat drumul unei noi emisiuni la Rock FM. Aceasta se numeste Rock pe Romaneste si s-a putut auzi prima oara ieri, 2 Martie.

In fiecare zi de miercuri, de la ora 21:00, in studioul Rock FM va fi prezenta o formatie din Romania.

Iata ce a declarat Alin Dinca:

"Avem la dispozitie o ora in fiecare zi de miercuri pentru a discuta despre rockul romanesc, pentru a asculta trupe noi si trupe consacrate. Sunt multe lucruri de vorbit despre industria muzicala din Romania. Mai ales despre cea rock. De 20 de ani ma aflu pe scena asta alaturi de formatia Trooper si am vazut valuri intregi de formatii aparand si disparand. A sosit momentul sa vedem cum facem ca rockul romanesc sa conteze cu adevarat. Sa il aducem in fata marelui public si sa ii spalam imaginea creata in ultimii 25 de ani de tot felul de personaje care nu au vrut ca populatia sa deschida ochii. Rockul a fost trimis la colt si au fost scoase in fata tot felul de genuri muzicale care sa inchida mintile si ochii ascultatorilor. S-a terminat cu povestea asta. Incepand de miercuri descoperim povestea rockului autohton, asa cum prea putini am avut ocazia sa o cunosteam. Totul in 'Rock Pe Romaneste'. Sa dam drumul la treaba!"



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: