ROCK THE NIGHT in Roter-Keller Muzik Pub und Mehr

de Alin Pildner

ROCK THE NIGHT in Roter-Keller Muzik Pub und Mehr




Trupele Tessa (ex New Age) / The Eyes Have It / Ten Times Treason vor urca pe scena clubului Roter-Keller Muzik Pub und Mehr din capitala, in data de 11 iulie


Trei dintre cele mai promitatoare trupe autohtone de rock vor fi elementele-cheie ale unei seri in care trei stiluri diferite se intalnesc intr-o combinatie fericita de heavy-metal, alternative-metal, hardcore si melodic metal.

Tessa / The Eyes Have It / Ten Times Treason sunt trupe compuse din tineri artisti iar fiecare dintre ei vine cu o propunere muzicala diferita, care deja s-a bucurat de recunoastere si succes atat in cadrul concertelor organizate anterior cat si in cazul unor competitii de renume ca Trofeul Club A (unde piesa Jaded a trupei Ten Times Treason a ocupat locul 1 la creatie timp de 8 luni, din peste 300 de piese inscrise) sau Rock In Parc.

Roter-Keller Muzik Pub und Mehr va invita sa descoperiti noul sunet al rock-ului romanesc in 11 iulie, incepand cu orele 21:00 odata cu o seara incendiara alaturi de Tessa / The Eyes Have It / Ten Times Treason, trei nume care propun o viziune noua si proaspata a unor stiluri consacrate.

Mai multe detalii despre eveniment AICI


Tessa
Tessa este o tanara trupa de heavy metal, infiintata in 2012, care insa a acumulat deja o bogata experienta concertistica, atat in cadrul diverselor festivaluri-concurs la care a participat (Trofeul club A, Rock In Parc) cat si pe scenele a numeroase cluburi din Bucuresti si Ploiesti, unde a urcat alaturi de alte nume cunoscute ale rock-ului autohton, cum ar fi E.M.I.L, Cap de Craniu sau Negative Core Project

Componenta:
Haos Geo - Voce
Andrei Zamfir - Bass
Radu Marinescu - Chitara
Vlad Iacobus - Chitara
Nunu Racris - Tobe


TEHI (The Eyes Have It)
The Eyes Have It este o trupa de alternative metal cu influente metalcore, post-hardcore si nu metal. Muzica este o combinatie de pasaje agresive si melodice, de riffuri cu refrene puternice si versuri personale.

Astfel, formatia se incadreaza in noul val de trupe alternative metal, prin imbinarea originala de influente si un show plin de energie si bucurie de a canta.

Componenta
Laura Mihaila - Voce
Matei Tasca - Chitara
Radu Cnanau-Voita - Bass
Dan Niculescu - Chitara/Voce
Alin David - Tobe


Ten Times Treason
Ten Times Treason si-a inceput activitatea in toamna lui 2012 si a sustinut de atunci o serie de concerte in locatii bucurestene precum ClubA, Fabrica sau Ageless. Cum fiecare membru este influentat de un alt stil, rezultanta este un melanj de alternativ/progresiv/melodic metal, creand un sound special in peisajul muzical autohton.

Componenta:
Mihai Cosmescu - voce
Andrei "Mega" Grigore - chitara
Alex "Pau" Pausescu - chitara
"Eni" Gabriel Stan - bass
Alin David - tobe



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: