Rockabella au lansat single-ul 'Iata-ne aici'

de Cristi Nedelcu

Rockabella au lansat single-ul 'Iata-ne aici'


Rockabella imbina influente art-rock, indie pop si alternative in cantece-poveste despre momentele care ne transforma.

“Iata-ne aici” este cel mai nou cantec-poveste prin care Rockabella ne provoaca sa ne privim in suflet si sa ne acceptam transformarile, oricat de neasteptate.

Piesa este insotita si de un nou videoclip care ni-l prezinta pe actorul Liviu Romanescu intr-o confruntare tulburatoare cu propria sa identitate. Pentru videoclip, Rockabella a colaborat cu aceeasi echipa din spatele single-urilor 'Steagul Alb' si 'Arata-te'.

"Momentul acela cand te afli intr-o situatie pentru care nimeni si nimic nu te-a pregatit. O situatie care iti disloca centrul de greutate si te forteaza sa alegi. In videoclip am vrut sa spunem povestea unei duble evadari: intai de sub presiunea sociala de a ne conforma unui anumit rol si apoi de sub cea psihologica de a ne inhiba cele mai profunde instincte", declara Teodora, solista Rockabella.

Cantecul va fi disponibil in curand pentru download si streaming pe toate retelele digitale.

Pentru artwork-ul cantecului trupa a lucrat cu Elegantly Tasted (Cristina Oltean) si a facut prima sedinta foto la distanta din istoria alternativului romanesc, plecand de la proverbialul ”when life gives us lemons, make lemonade” si demonstrand ca aceia care iubesc arta gasesc niste resurse de inventivitate si creativitate incredibile. Intreaga poveste despre shooting este relatata de Teodora pe blog-ul trupei.

Rockabella este o trupa de indie rock din Bucuresti, creata in jurul solistei si compozitoarei Teodora Morosanu. Rockabella alterneaza influente art rock, alternative si progressive-rock dar surprinde cu inflexiuni neo soul, industrial si electro.

Componenta

Teodora Morosanu- voce

Andrei Ilie- tobe

Bogdan Diaconeasa- bass

Stefan Mustata- chitara

Alina Horez-vioara

Bogdan Morosanu- productie, sunet



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: