Rockabella lanseaza videoclipul piesei "Invulnerabili"

de Cristi Nedelcu

Rockabella lanseaza videoclipul piesei


Rockabella lanseaza un nou cantec – „Invulnerabili” – ce imbina elemente orchestrale si de rock alternativ intr-un val neasteptat de energie. Videoclipul piesei prezinta muzicieni, artisti, dansatori sau fani ai trupei care, inspirati de noul cantec, au ales o forma de arta prin care sa isi exprime gandurile si emotiile. Printre invitati se numara Doru Trascau, Dan Byron, Cornel Ilie, Bogdan Serban.


Single-ul „Invulnerabili” anunta lansarea celui de-al treilea album de studio Rockabella, ce va avea loc pe 9 decembrie la Club Control in Bucuresti.

"Am scris Invulnerabili intr-o perioada in care am hotarat sa nu mai raspund cu "bine" la intrebarea "ce faci" decat daca e adevarat, iar asta, in loc sa ma indeparteze de oamenii din jurul meu, m-a apropiat si mai tare. De acolo ideea ca invulnerabilitatea sta in sinceritate.’ declara Teodora Morosanu, solista Rockabella.

Pentru videoclipul cantecului Invulnerabili, Rockabella au creat un spatiu in care oamenii sa-si poata exprima creativitatea. Au amenajat in studioul lor un loc de joaca in care apropiati ai trupei - muzicieni, artisti, comunicatori si creatori - au ascultat in premiera noul single si, inspirati de muzica, au ales o forma de arta prin care sa isi exprime gandurile si emotiile. Videoclipul este un colaj din aceste momente.

“Noi credem ca muzica e mult mai puternica atunci cand o traim prin toate simturile. Am aflat ca semanam unii cu ceilalti mai mult decat ne imaginam: desenam ca sa ne concentram gandurile, suntem atrasi de textura lutului intre degete pentru ca ne transforma in copii, trudim peste constructii din hartie si speram sa stea in picioare sau sa zboare. Am mai aflat ca daca avem putina rabdare, disconfortul de a fi priviti, de a “trebui” sa facem ceva, dispare. Atunci instinctele noastre ne poarta spre joaca, spre arta, spre exprimare. Suntem recunoscatori tuturor oamenilor care au luat parte la micul nostru experiment si speram ca oricine priveste videoclipul sa se simta inspirat sa creeze ceva.”

In videoclip au participat: Alex Petcu, Ana Craciun Lambru, Anca Ghinea - kreatoria.ro, Andrei Zamfir, Bogdan Serban, Corina Dumitrescu, Cornel Ilie, Cosmin Sipos, Crina Cristescu, Cristina Ispas, Dan Byron, Denis Bolborea, Indie Bolborea, Denisa Nicolae, Doru Trascau, Gospo, Kirk, Liviu Romanescu, Loredana Larionescu, Naluca, Raisa Beicu, Razvan - CriticEyez, Victoria Radu.

Piesa este disponibila pentru streaming si download pe toate platformele digitale aici.

Rockabella inseamna:

Teodora Morosanu - voce
Bogdan Diaconeasa - bass
Stefan Mustata - chitara
Alina Horez - vioara
Bogdan Morosanu - tobe, productie muzicala



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: