Rockerii italieni Maneskin isi vor lansa noul album, Rush!", pe 20 ianuarie 2023.

de Cristi Nedelcu

Rockerii italieni Maneskin isi vor lansa noul album, Rush!


Rockerii italieni Maneskin isi vor lansa noul album, „Rush!”, pe 20 ianuarie 2023. Albumul reprezinta continuarea materialelor lansate anterior: „Teatro D’ira: Vol. I” din 2021 si „Il Ballo Della Vita” din 2018 si acesta va include si noua piesa „Kool Kids”, pe care Maneskin au lansat-o in timpul turneului mondial.

La inceputul acestei luni, Maneskin a lansat o noua piesa numita „The Loneliest”, insotita de un videoclip in care trupa participa la o inmormantare gotica. Alte melodii lansate anul acesta care pot aparea pe „Rush!” sunt „Supermodel” si „If I Can Dream”, ultima dintre acestea fiind inclusa pe coloana sonora a filmului biopic „Elvis” al lui Baz Luhrmann. La inceputul acestui an, Maneskin au declarat pentru publicatia Kerrang din Marea Britanie! ca „probably 50" songs have been recorded for "Rush!”

In ceea ce priveste directia muzicala a viitorului album, fiecare membru a avut propria sa descriere a sunetului intr-un interviu recent acordat RTÉ Entertainment, basista Victoria De Angelis descriind-o drept „energy”, solistul Damiano David optand pentru „360”, bateristul Ethan Torchio a spus despre album ca este „atemporal”, iar chitaristul Thomas Raggi il considera ca fiind „diverse”. Artistii au fost influentati de muzica celor de la Arctic Monkeys, Queen of the stone age, Radiohead, Dua Lipa, Sam Fender si Paolo Nutini.

„In L.A., I had the chance to work with some of the biggest songwriters in the world, and they gave me some very, very good advice on how to write a song properly," David said. "I think that I'm definitely more skilled now."

"Rush!" este disponibil pentru precomanda incepand cu 3 noiembrie, in format fizic, inclusiv vinil standard, alb, rosu si cu imagini, continand de asemenea si seturi speciale, CD-uri si multe altele. Maneskin au inceput turneul din SUA „Loud Kids” luni, 31 octombrie cu un spectacol sold-out la The Paramount Theatre din Seattle, urmand sa concerteze pe Coasta de Vest in aceasta saptamana.

Grupul, al carui nume semnifica in daneza "lumina lunii", va sustine si un turneu european incepand din Italia pe 23 februarie 2022. Maneskin s-au lansat anul trecut prin participarea la Eurovision Song Contest cu un cover al piesei „Beggin’” din THE FOUR SEASONS, care a fost inregistrata in 2017 pentru versiunea italiana a „X Factor”.

Piesa celor de la Maneskin, a fost castigatoarea Eurovisionului- „Zitti E Buoni” a ajuns pe locul 22 in Billboard Global 200. Urmatorul single al trupei „I Wanna Be Your Slave”, a ajuns pe locul 1 in U.S. Hot Hard Rock Songs de la Billboard.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: