Rom BUZZ sponsorizeaza concertele BestMusic anulate in 2020

de Cristi Nedelcu

Rom BUZZ sponsorizeaza concertele BestMusic anulate in 2020


Intr-un an atipic, Rom Autentic vine sa indulceasca gustul amar al concertelor anulate printr-un parteneriat dulce cu BestMusic.

Rom, primul baton de ciocolata din Romania, lansat in 1964 si invelit in culorile drapelului national, lanseaza Rom BUZZ, cel mai nou produs din portofoliu si, pentru a-l face faimos, propune oferte de sponsorizare evenimentelor anulate locale si internationale.

Reinventand regulile clasice ale pachetelor de sponsorizare si luand in considerare “noua normalitate” a anului 2020, Rom BUZZ vrea sa devina sponsorul evenimentelor pe care si le permite – cele ANULATE.

Datorita contextului cauzat de raspandirea virusului CO-VID 19, BestMusic a fost nevoita sa anuleze anul acesta 15 evenimente si sa reprogrameze alte 60.

BestMusic si Rom BUZZ vor sa ii rasplateasca pe cei care isi doreau sa participe la aceste evenimente anulate si le ofera cate o napolitana pentru fiecare bilet anulat pentru care pot face dovada.

Napolitanele pot fi ridicate pana la finalul anului de la receptia cladirii aflate la adresa Str. Jules Michelet nr.18, de luni pana vineri, in intervalul 10:00 – 17:00.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: