Romania, noua Elvetie

de Morrison

Romania, noua Elvetie


Dragii nostri, acest articol a fost scris in 1991, dupa Revolutie, exact dupa ce ne-am batut cu minerii si am devenit civilizati.

Anul 2015 va fi un an fantastic. Vom avea masina zburatoare iar oamenii de rand isi vor putea petrece vacantele la ski pe satelitul lui Jupiter, Europa. In sfarsit marele companii petroliere au fost inchise si toate masinile circula pe baza de energie solara. Venitul mediu pe cap de roman este de 15000 de coco, noua moneda interntioanala. Nu mai avem guverne iar oamenii se guverneaza singuri.

Industria muzicala va fi incredibila! Majoritatea concertelor sunt sold out si avem o vara unde peste 20 de trupe mari canta cam din 3 in 3 zile in capitala Europei, Bucuresti. Elvetia a fost cumparata de fondul de investii Zoo Baneasa iar banii platiti de elvetieni ca sa nu ramana fara industria ciocolatiera, au fost investiti in concerte.

Vizionarii nostri ne zic ca pe data de 15 mai Selah Sue si Yngwie Malmsteem vor concerta in aceeasi zi la Bucuresti si peste 150 000 de persoane vor veni la fiecare pentru ca berea este gratuita si fiecare spectator va primi si o punguta cu zahar si ulei la intrare drept multumire ca au venit la concert.

Pe 31 iulie, alta zi importanta din istoria lui 2015, patru evenimente vor avea loc in aceeasi zi: la Timisoara canta HIM, la Cluj are loc un festival cu 50 de artisti de top, la Sibiu are loc un festival de muzica electronica si tot la Sibiu are loc un alt festival cu intrarea libera! Peste 1 milion de oameni vor fi prezenti la fiecare din aceste evenimente iar primarul Sibiului, fost presedinte de bloc, a declarat ca odata cu cumpararea Elvetiei si mutarea depozitelor de aur ale nazistilor in Ardel, doar din comisionul lui din dobanzi si-a permis sa-i aduca pe AC/DC sa-i cante de ziua lui in deschidere showului Prince featuring Michael Jackson, in cel mai mare club din sud estul europei, detinut, evident, tot de el. Readucerea la viata a lui Michael Jackson va fi posibila, evident, prin votul cetatenilor care si-au donat 50% din venituri pentru cercetare ca deh, au atat de multi bani incat au ajuns sa-si aprinda focul din soba cu ei.

Intre timp se va descoperi petrol in muntii metaliferi asa ca Metallica vor veni sa destupe cepul primei sonde si sa taie panglica. Normal ca showul va fi cu intrarea libera si in aceeasi zi de 31 iulie vor ateriza si extraterestii sa ni-l aduca inapoi pe Cobain.

Organizatorii de concerte nu vor mai oferi sume colosale pe artisti ba chiar acestia vor veni sa cante gratis ca sa vada statuia facatoare de minuni din centrul Bucurestiului unde, legenda zice, daca pui mana pe ea vinzi 1 miliard de bilete la Chitila.

Romania in 2015 este noua Elvetie, 40-50 de artisti de top vor canta iar biletul mediu de 50 de euro nu sperie pe nimeni, ba dimpotriva, multi se plang ca e prea multa lume ca e asa ieftin. Bine ca s-a inventat teleportarea si poti sa-ti cumperi bilet la toate si vezi cate putin din fiecare.

Abia astept 2015 sa intram in normalitate ! pacat ca mai sunt 24 de ani pana atunci :(

Ma inclin, oblic.

Morrison



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: