Ron Reyes dat afara din Black Flag in timpul concertului

de Ana-Maria Gavrila

Ron Reyes dat afara din Black Flag in timpul concertului


Reuniunea controversata a celor de la Black Flag a luat o turnura neasteptata: Ron Reyes, solistul trupei a fost concediat in timpul unui concert.

Saptamana aceasta, muzicianul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu titlul "Black Flag or "What The..."", prin care povesteste ca in timpul show-ului Black Flag, ce a avut loc pe 24 noiembrie, i-a fost luat microfonul si i s-a spus sa paraseasca scena de catre colegul Mike Vallely.

Vestea, spune Reyes, este mai degraba o usurare. Black Flag au fost criticati pentru albumul "What The...", lansat la inceputul acestei luni, a carei coperta este mai degraba odioasa.

Potrivit lui Reyes, fondatorul si chitaristul trupei, Greg Ginn, a condus cu foarte multa autoritate grupul inca de la reuniune, iar solistul ar fi refuzat "sa trateze pe cineva anume ca pe un Papa infailibil", ceea ce a dus probabil la concedierea sa.

Puteti citi mesajul sau in intregime aici!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: