R.U.S.T. lanseaza E.P-ul 'Semn de Tunet'

de Cristi Nedelcu

R.U.S.T. lanseaza E.P-ul 'Semn de Tunet'


R.U.S.T. lanseaza E.P-ul 'Semn de Tunet', material discografic care contine versiunile in limba romana a cinci piese, deja cunoscute, din repertoriul trupei R.U.S.T. Lansarea oficiala va avea loc pe data de 1 Decembrie, in cadrul evenimentului 'Ziua Nationala pe ritmuri de rock', de la clubul Fabrica din Bucuresti.

Pe 8 decembrie, 'Semn de Tunet' va ajunge la Deva, la clubul 'John's', iar pe 22 decembrie se intoarce la Bucuresti la 'Rock & Metal Fest', la clubul Fabrica. Mai multe concerte vor urma in 2019 si vor fi anuntate in curand.

Materialul a fost inregistrat, mixat si masterizat la Studio 148, impreuna cu Marius Costache, cu care trupa a mai colaborat si la inregistrarea albumului 'The Wings of Vengeance' (2016).

Coperta albumului a fost realizata de catre graficianul Alin Grigore, care a mai colaborat cu trupa R.U.S.T. si la primul L.P. - 'Legends' (2011).

'Aniversam un secol de la Marea Unire, prin lansarea acestui album foarte special. Este o realizare 100% romaneasca, spre deosebire de toate celelalte albume lansate pana acum, la care am colaborat cu studiouri din S.U.A., Germania sau Suedia. Este un proiect pe care l-am abordat cu emotie, la amintirea jertfei necesare realizarii obiectivului Marii Uniri de la 1918 si cu speranta ca urmasii nostri, peste un alt secol vor avea si ei la randul lor o tara care se va numi ROMANIA', a precizat pentru Metalhead.ro, basistul formatiei, George Popescu.

'SEMN DE TUNET' - R.U.S.T. - 2018

1. Hoarda de Fier (Heavy-Metal Horde)

2. Negru Corb (Ravenblack)

3. Stigmat (The Curse of the Stranger)

4. Urma Raului (The Seeds of Evil)

5. in Semn de Tunet (R.U.S.T.)

Poze Poze pentru articole - Semn de Tunet

Componenta R.U.S.T.

Mircea Cristea - voce

Liviu Ghitan - chitara

Adrian Mihai - tobe

George Popescu - chitara bas

Pentru evenimentul de pe 1 Decembrie biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: