S-a ales castigatorul primei etape The Battle Of Rocksin

de Buvnitz

S-a ales castigatorul primei etape The Battle Of Rocksin

Dupa ce aseara, in clubul Suburbia, a avut loc prima etapa din cadrul concursului Battle of Rocksin, in care au participat trupele White Ash(Buc), Upside Down (Buc) si Toy Machines( Sv/Cj), juriul format din Cosmin Gaspar(Studio Attic-sponsor),Jaja(club Suburbia),Fane(Metalhead),Ovidiu Hellhammer (Metalfan) si Pixy(Rocksin-organizator) a decis aproape in unanimitate trupa castigatoare a primei etape, care merge mai departe in semi-finala concursului.

Criteriile dupa care s-a jurizat au fost interpretare, interactiunea publicului si prezenta scenica. Asadar, invingatoarea primei runde a fost desemnata trupa TOY MACHINES.

Multumim trupelor participante, a fost o seara frumoasa datorata lor.

De reamintit ca :

THE BATTLE OF ROCKSIN!

Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele,stative, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Episodul 1 a avut ca participanti WHITE ASH, UPSIDE DOWN, TOY MACHINES! Vino cu trupa si participa la concurs, adu-ti cat de multi prieteni poti ca sa te sustina! Intrarea este libera!

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

"Party with Rocksin" dupa fiecare concert!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook