S-a deschis primul rooftop bar din centrul vechi al Bucurestiului

de Cristi Nedelcu

S-a deschis primul rooftop bar din centrul vechi al Bucurestiului


Sunt cateva locuri in capitala de unde poti admira orasul de la inaltime. Ei bine, a mai aparut un loc fain unde poti privi cerul si te poti bucura de briza Bucurestiului.

Este vorba despre un sky bar la etajul cinci al unei cladiri din Centrul Vechi ce pastreaza aerul boem al vremurilor demult apuse. Pura Vida Social Sky Bar este prima terasa rooftop din Centrul Vechi si primul din reteaua Pura Vida Hostels.

Poze Poze pentru articole - pura

O sa te intrebi acum de ce e diferit acest sky bar. In primul rand, ne place locatia. Atunci cand urci la etajul cinci, parca vezi alta fata a Centrului Vechi. Poti sa urmaresti turistii fascinati si poti asculta acorduri de chitara, vioara sau tobe ale a oamenilor care vin si canta in centru.

In al doilea rand, terasa e misto amenajata. Au beculete colorate pe timp de noapte si un bar cool in jurul terasei, numa bun de stat si admirat apusurile dupa-amiaza. Misto e si dimineata, cand e liniste totala in zona si iti poti bea cafeaua fara zumzetul urban.

E genul de bar in care poti sa te retragi si sa uiti de nebunie, pentru ca fie vorba intre noi, din cand in cand simti nevoia sa fii singur, tu cu o bere, si sa spui pas pentru cateva zeci de minute metalului greu, mai ales dupa o noapte (sau mai multe) de metal greu.

Poze Poze pentru articole - pura

Staff-ul e super prietenos, iar barmanii iti fac orice bautura vrei tu si, in acelasi timp, vor sta la povesti cu tine. La ei nu o sa fii niciodata singur. Mereu vei gasi turisti straini, dornici de povesti si petreceri, localnici de toate varstele, asa ca atmosfera trece de la chill la party inainte sa iti dai seama. De vina pentru asta e Pura Vida Social Sky Hostel, care se afla in aceeasi cladire pe acoperis.

Noi zicem ca e cazul dai o fuga pe acolo, fie ca bei cateva shoturi cu gasca, un cocktail cu prietena sau vrei chiar sa lucrezi pentru un proiect sau sa citesti o carte. Iar un alt plus e faptul ca preturile sunt decente.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: