S-a lansat un nou single de pe albumul 'Back to Life A Tribute to Goodbye to Gravity'

de Andreea Gherfi

S-a lansat un nou single de pe albumul 'Back to Life  A Tribute to Goodbye to Gravity'


„Back to Life (acoustic)”, in interpretarea formatiei Bedarande Barn din Suedia, este al doilea single de pe albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity, album ce se va lansa la finalul lunii octombrie a acestui an, si care va contine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe romanesti si straine.

Proiectul va fi unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv. Melodia poate fi ascultata sau descarcata de la acest link: https://UMR.lnk.to/BedarandeBarn-BackToLifePR.

Puteti urmari mai jos un lyric video:

Bedarande Barn a declarat:

„Am fost foarte impresionati cand am vazut prestatia celor de la Goodbye to Gravity la „The Cell”, atunci cand aceasta a aparut pe Youtube. Melodii care ne aminteau de Soilwork, cu niste armonii extraordinare. De atunci trupa a intrat masiv in ascultarile noastre de pe Spotify.

Cand am citit pe Blabbermouth despre tragedia de la Clubul Colectiv am fost complet dati peste cap. Sa le vedem zambetele in acel ultim spectacol a fost atat de ireal. „Back to Life” a fost un cantec greu de interpretat, dar am facut-o din inima.”

Bedarande Barn s-a format in Suedia in 2014 de catre membri din legendara trupa punk Noice si din formatia de glam rock Crashdiet. De la infiintare s-au lansat noua single-uri si un EP, trei dintre melodii ajungand pe cea mai inalta pozitie in topurile iTunes.

Marcus Ohrn - voce

Jimmie Akesson - pian

Jesper Landin – chitara acustica

Peter London - chitara acustica

Contact Bedarande Barn:

https://www.facebook.com/bedarandebarn

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Goodbye to Gravity:

Youtube: www.youtube.com/goodbyetogravity, www.youtube.com/GoodbyeToGravityVEVO

Facebook: www.facebook.com/goodbyetogravity

Web: www.umusic.ro/goodbyetogravity



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: