S-au anuntat actorii pentru musicalul We Will Rock You

de Cristi Nedelcu

S-au anuntat actorii pentru musicalul We Will Rock You


Fanii trupei Queen pot vedea in aprilie un musical de exceptie montat pentru prima data in Romania in regia lui Razvan Mazilu: We Will Rock You, o poveste despre controlul tehnologiei si efectele ei malefice intr-un viitor nu foarte indepartat.

In montarea in premiera pentru tara noastra a libretului lui Ben Elton pe hiturile trupei Queen o vom putea vedea pe Loredana in Killer Queen, CEO-ul corporatiei GlobalSoft care a preluat controlul intregii lumi si a interzis muzica live. Omul ei de incredere este Khashoggi – seful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Lucian Ionescu si Mara Captaru vor fi tinerii care se opun sistemului scolar creat de GlobalSoft. Galileo si Scaramouche, in doua roluri emotionante despre doi adolescenti care odata cu prima dragoste descopera si puterea de a-si afirma libertatea si autenticitatea.

Intr-una dintre cele mai surprinzatoare aparitii, spectatorii il vor putea descoperi pe Razvan Vasilescu in rolul unui bibliotecar care detine carti si marturii despre muzica altor vremuri cand existau trupe ca The Beatles sau Queen.

In rolul bibliotecarului Buddy va mai putea fi vazut si actorul Ion Radu Burlan.

10 tineri actori si cantareti vor forma grupul de rebeli – Boemii – care incearca sa adune informatii despre marile trupe live care activau in trecut, o epoca recunoscuta in istorie drept The Rhapsody: Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Stefanescu si Horea Suciu.

Liderii boemilor – Brit si Oz – vor fi interpretati de Ciprian Teodorescu si Ana Bianca Popescu.

Mihai Muntenita va fi profesorul scolii Ga Ga, iar in cateva aparitii spectaculoase il veti putea descoperi pe dansatorul Emil Rengle.

Primele reprezentatii We will rock you au loc pe 10, 11 si 12 aprilie la Sala Palatului, urmand ca spectacolul sa aiba si un turneu national, precum si reprezentatii in toamna, la Bucuresti.

In peste 30 de ani de prezenta in viata publica, Loredana a construit o cariera pe care cu greu o va putea egala cineva, fiind exemplul absolut al artistului total: cantareata, compozitoare, textiera, orchestrator, actrita in productii romanesti si internationale, antrenoare de voce, jurat la Vocea Romaniei, om de televiziune, scriitoare, fashion icon. In portofoliul celui mai versatil artist roman din toate timpurile se afla peste 2500 de concerte live, pe toate continentele, peste 500 de piese inregistrate si peste 200 de piese compuse, roluri intr-unele dintre cele mai bine vandute productii cinematografice romanesti ('Paradisul in direct', 'A doua cadere a Constantinopolului', 'Astfalt Tango'), dar si in productii internationale alaturi de nume mari ca Andy Garcia (in Modigliani). Aceasta este cea de-a treia participare a Loredanei la un musical, dupa 'Chicago' si 'Mamma Mia!' si a doua colaborare a artistei cu regizorul si coregraful Razvan Mazilu.

Adrian Nour este unul dintre cei mai experimentati actori romani in productiile de musical si teatru-dans. A detinut roluri principale in musicalurile 'Fantoma de la Opera' si 'Mamma Mia!', dar si in productia de teatru dans 'D'ale noastre' in regia si coregrafia lui Gigi Caciuleanu, precum si in spectacolele lui Dan Puric, 'Don Quijote' si 'Royal Fashion'. A fost finalist la Vocea Romaniei (2013), este in juriul emisiunii 'Canta acum cu mine' de la Pro TV; are o scoala de step si este masterand la catedra de Jazz la Conservatorul din Bucuresti.

Este pentru prima data cand Razvan Vasilescu, actorul cunoscut pentru rolurile din filmele lui Lucian Pintilie ('Balanta', 'De ce trag clopotele, Mitica', 'O vara de neuitat', 'Prea tarziu') participa la un musical.

A jucat in peste 40 de filme de lung metraj (cu premii pentru cel mai bun actor - premiul Gopo pentru 'California Dreamin', premiul UCIN pentru 'Balanta', 'Magnatul', 'California dreamin'), are prezente pe toate marile scene de teatru din tara si roluri care au ramas drept marca sa chiar si la ani distanta de la premiera (Spiridon din 'O noapte furtunoasa' in regia lui Alexandru Dabija sau 'Mozart' din Amadeus-ul lui Dinu Cernescu). In ultimii ani a putut fi vazut si in seriale de televiziune - 'Las Fierbinti', 'Atletico Textila'. in aceasta stagiune joaca pe scena Teatrului National in 'Romeo si Julieta', in 'Scaunele' la Teatrul Bulandra, in productiile WonderTheatre 'Era Ok si la 60', 'Sub pragul de sus', precum si in rolul lui Cocosila din filmul Morometii 2.

Mara Captaru are 16 ani si este eleva la Colegiul George Cosbuc din Bucuresti. Este considerata unul dintre copiii minune din muzica romaneasca, a castigat sau a ajuns in faza finala la toate concursurile si emisiunile de profil pentru copii ('Next Star', 'Vreau sa fiu vedeta', Mamaia Copiilor etc) si a fost una dintre vocile de senzatie in cea mai recenta editie a emisiunii Vocea Romaniei. Debuteaza pe scenele din Romania, direct la Sala Palatului, in rolul adolescentei rebele Scaramouche.

Lucian Ionescu este unul dintre tinerii actori care s-au remarcat pentru performantele sale in musicaluri: Romeo in 'Romeo si Julieta' musicalul regizat la Teatrul de Opereta de Kerenyi Miklos Gabor si Tony in musicalul 'West Side Story', regizat de Razvan Mazilu. A fost una dintre revelatiile emisiunii 'Te cunosc de undeva' unde a impresionat publicul si juriul cu versiunea sa de 'Freddie Mercury'. Poate fi vazut pe scenele Teatrului de Comedie, ale Teatrului Evreiesc de Stat si ale Teatrului Excelsior din Bucuresti.

Super musicalul We Will Rock You este produs in Romania de WonderTheatre, compania care are in repertoriu spectacole de teatru destinate familiei, comedii dupa unele dintre cele mai de succes texte internationale ale momentului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: