Sambata Mortilor a lansat un lyric video pentru piesa "Howl from the Grave"

de Cristi Nedelcu

Sambata Mortilor a lansat un lyric video pentru piesa


Sambata Mortilor va prezinta lyric videoul piesei „Howl from the Grave”. Piesa face parte din albumul „Light Flows through Stigmata”, lansat pe 8 noiembrie 2021.

Acest videoclip este creat de Dan Mihai Scurtu (DMS Video & Music Production) de la Avatar of Hate si exploreaza incapacitatea de a ne depasi conditia umana.

Albumul „Light Flows through Stigmata” este ultimul material discografic al trupei, acesta fiind disponibil in varianta fizica CD sau caseta audio, pe pagina de Bandcamp a trupei si pe toate platformele de streaming online. Albumul a fost inregistrat in toamna anului 2020 de catre Mihai Iorgu in home-studio-ul lui, fiind ulterior mixat si masterizat in studioul Grand Way Studios din Bucuresti. In sesiunea de inregistrari pentru solourile de chitara au participat si invitatii speciali Horia Carbune-Cosac si Marcel-Alexandru Coman. Acest produs a fost lansat independent fara implicarea unei case de discuri. Albumul contine 8 piese si are o lungime de aproximativ 29 de minute.

Tracklist-ul albumului „Light Flows through Stigmata”:

01 - Soul Transcendence (intro)
02 - Quo Vadis?
03 - Light Flows through Stigmata
04 - Apotheosis of Darkness
05 - Into the Abyss (Album Version)
06 - Howl from the Grave
07 - Abomination
08 - Tremulous Thoughts (instrumental)

Componenta albumului „Light Flows through Stigmata”:

Mihai Iorgu (voce, chitari, bass, programare tobe si orga - toate piesele)

Carbune-Cosac Horia (sesiune inregistrari solo chitara - „Apotheosis of Darkness” si „Into the Abyss”, chitara - „Tremulous Thoughts”)

Marcel-Alexandru Coman (sesiune inregistrari solo chitara - „Howl from the Grave”)

Puteti gasi trupa pe Facebook aici si pe Instagram aici

Sambata Mortilor - Howl from the Grave se poate asculta mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: