Scarlet Aura au lansat primul lor album in limba romana Rock in Sange si Vointa

de Cristi Nedelcu

Scarlet Aura au lansat primul lor album in limba romana Rock in Sange si Vointa


Scarlet Aura au lansat primul lor album in limba romana Rock in Sange si Vointa. Acesta este primul album in limba romana din cele 8 ale trupei de heavy metal Scarlet Aura.

Albumul contine 11 piese, toate scrise integral in limba romana.

"Rock in Sange si Vointa" marcheaza o noua era pentru Scarlet Aura, pe masura ce continua sa isi dezvolte sunetul si sa isi duca mai departe limitele muzicii lor. Albumul prezinta un sunet semnificativ mai greu, cu radacini in thrash si speed metal, oferind riff-uri de chitara dinamice si energice, ritm puternic si voci inaltatoare.

Scarlet Aura a muncit din greu pentru a crea un album care sa vorbeasca tuturor oamenilor, cu piese care prezinta introspectia interioara dar si emotiile traite de catre trupa. Cu sunetul lor unic si interpretarile puternice, Scarlet Aura este sigura ca acest album va fi pe placul fanilor.

Scarlet Aura asteapta cu nerabdare oportunitatea de a interpreta noul lor album "Rock in Sange si Vointa" live pentru fanii lor iar in acest sens Trupa a anuntat deja cateva date de turneu in sprijinul albumului, cu mai multe spectacole care vor fi adaugate in urmatoarele luni. Fanii se pot astepta la o experienta plina de adrenalina si de neuitat la fiecare spectacol Scarlet Aura, pe masura ce trupa isi aduce muzica puternica si pasionala la viata pe scena.

"Rock in Sange si Vointa" este acum disponibil pentru achizitionare pe toate platformele majore de muzica, inclusiv Spotify, Apple Music si Amazon Music. Pentru mai multe informatii despre Scarlet Aura si datele lor de turneu viitoare, va rugam sa vizitati site-ul lor oficial.

CD-ul il puteti regasi aici.

Materialul Digital se regaseste aici.

Urmatoarele concerte Scarlet Aura Live 2023 (tba) se vor sustine la:

06.05.2023 - Constanta (Ro) - Rock Halle
19.05.2023 - Sibiu (Ro) - Rock'n Bike
20.05.2023 - Bucharest (Ro) - The Pub
27.05.2023 - Galati (Ro) - Versus Pub

Mai jos puteti viziona videoclipul piesei Cu Pletele-n Vant.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: