Scarlet Aura-lansare de album "STORMBREAKER"

de Cristi Nedelcu

Scarlet Aura-lansare de album


Scarlet Aura, binecunoscuta trupa de heavy metal cu voce feminina ce concerteaza din 2014 la nivel international, lanseaza un nou album - “Stormbreaker” - in 2020, punctand capitala Romaniei pe 4 Aprilie, la Silver Church!

Noul material este programat pentru publicare la data de 27 Martie 2020 urmat asa cum trupele mari ne-au obisnuit de un turneu de promovare international.

Albumul “Stormbreaker” este al doilea din cadrul trilogiei “The Book Of Scarlet” compus, inregistrat, mixat si produs de catre Mihai Danciulescu si vine insotit de al doilea volum fantasy al aceleiasi trilogii. Versurile si volumele sunt scrise de Aura care a ales aceasta abordare unica pentru industria muzicala intrucat, spune ea – “ Sa combini muzica heavy metal cu literatura fantasy a venit ca o provocare in a face o invitatie de nerefuzat iubitorilor atat de muzica cat si de literatura de a se lasa cuceriti reusind astfel sa intre intro lume descrisa atat prin puterea cuvantului dar si prin puterea sunetului. Va invit sa ascultati muzica metal si sa cititi fantasy, va invit ca astfel, cunoscandu-ne mai bine pe noi si lumea lui Scarlet, sa va descoperiti chiar si pe voi insiva!”.

Inregistrarile au avut loc in cadrul Silver City Studio, albumul si volumul urmand a fi lansate de catre propria casa de discuri a trupei - Silver City Records.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: