Scars of a Story au lansat un videoclip pentru 'Mask of disgrace'

de Andreea Gherfi

Scars of a Story au lansat un videoclip pentru 'Mask of disgrace'


Daca esti din Cluj si pasionat de muzica metal, cu siguranta ai auzit cel putin o data despre trupa Scars of a Story. Membrii trupei au lansat videoclipul piesei “Mask of disgrace”, piesa ce face parte din albumul intitulat “Behind Your So Called Comforts”.

Albumul a fost lansat anul trecut in iunie, iar membrii trupei sustin ca “Mask of Disgrace” este o piesa speciala pentru ei, motiv pentru care s-au hotarat sa filmeze acest videoclip. Filmat intr-un loc plin de istorie, unde simti ca totul are viata desi este abandonat, clipul ne lasa sa vedem mesajul piesei printr-un filtru aparte. Videoclipul a fost filmat de catre Andrei Ungureanu si montat de catre Marieta Manolache.

Trupa “Scars of a Story” a fost infiintata in anul 2011. Ideea a pornit de la cei doi chitaristi, Vlad si Peter, care pun bazele primelor compozitii,ulterior alaturandu-se acestor idei Dani(bas), Bitza(voce) si Cristi(tobe), care paraseste trupa in luna iulie 2012, locul lui fiind luat de Gabi. Punctul comun al celor 5 membrii este dorinta de a aduce ceva nou scenei underground din Cluj-Napoca. Genul abordat este New age metal,Metalcore,Post Hardcore.

Pe membrii trupei “Scars of a Story” o sa ii puteti vedea in curand intr-un turneu de promovare a albumului.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: