Scorpions la Bucuresti: Biletele reduse, epuizate in cateva ore

de Buvnitz

Scorpions la Bucuresti: Biletele reduse, epuizate in cateva ore


La numai cateva ore de la punerea in vanzare a biletelor promotionale pentru concertul de retragere al celebrei trupe Scorpions, acestea sunt deja epuizate! Organizatorii au decis suplimentarea biletelor promotionale cu inca 500 de bilete pentru fiecare din cele 2 categorii: Gazon A si Golden Circle!

Astazi, 10 februarie au fost puse in vanzare biletele pentru concertul de pe 9 iunie. Preturile acestora sunt urmatoarele:

128 lei – Gazon B
190 lei – Gazon A (161.5 lei doar in perioada 10-13 februarie)
265 lei – Golden Circle (225.25 lei doar in perioada 10-13 februarie)
350 lei – Tribuna

Project Events, organizatorii show-ului au decis suplimentarea biletelor din cele doua categorii (Golden Circle si Gazon A), punand in vanzare inca 500 de bilete reduse pentru fiecare dintre categorii! „Este fenomenal ce se intampla...la ora 10 cand s-a deschis magazinul Unirea Shopping Center, zeci de persoane asteptau afara sa cumpere bilete la Scorpions iar in 7 ore s-au vandut toate cele 1000 de bilete reduse.

Telefoanele suna in continuu, sute de persoane din provincie sau din Bucuresti ne-au sunat si ne suna sa le rezervam bilete pentru concert. Am decis acum sa suplimentam numarul biletelor promotionale cu inca 500 pentru fiecare din cele 2 categorii: Gazon A si Golden Circle.” (Sorin Sararu – Project Events)

Biletele vor putea fi achizitionate la pret redus pana pe 13 februarie de la Magazinul BILETOO.RO, aflat in Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s).

Pentru mai multe informatii puteti vizita www.biletoo.ro si www.projectevents.ro.

Trupa Scorpions va sustine un concert la Bucuresti, in data de 9 iunie, concert ce face parte din turneul mondial “Get Your Sting And Blackout World Tour”! Acesta va fi ultimul turneu al nemtilor, de retragere! Turneul este unul gigant, ce va dura in total 3 ani si va trece prin 5 continente! Pentru romani aceasta este ultima sansa de a-i vedea pe cei ce au facut ca melodii precum Wind Of Change sau Still Loving You sa devina legende ale muzicii mondiale!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: