Se va face un film dupa cartea 'Lord of Chaos: The Bloody Rise of the Satanic Metal'

de Cristi Nedelcu

Se va face un film dupa cartea 'Lord of Chaos: The Bloody Rise of the Satanic Metal'


Cartea a aparut prima oara in 1998, fiind scrisa de Michael Moynihan si Didrik Soderlind.

Aceasta trateaza aparitia Black Metalului si evenimentele controversate care sunt puse in legatura cu artistii acestui gen muzical, de la incendierile de biserici la sinuciderea lui Dead sau uciderea lui Euronymous de catre Varg Vikernes.

Ideea unui film bazat pe aceasta carte a aparut inca din 2009, cand se vehicula ca actorul care il va interpreta pe Varg ar fi fost Jackson Rathbone, cunoscut pentru aparitiile din seria Twilight. Acum insa a aparut o nou informatie conform careia filmul ii va avea in distributie pe Rory Culkin cunoscut pentru Scream 4 si Signs si pe Caleb Landry Jone din X-Men: First Class si The Las Exorcist. Unul va fi Varg iar celalalt Euronymous. Nu se stiu insa informatii cu privire la cum vor fi distribuite rolurile.

Regizorul filmului este Jonas Akerlund, cel care pentru un an de zile a fost tobosarul Bathory, formatie care a pus practic bazele Black Metalului. Akerlund este cunoscut si pentru colaborarile cu Metallica, Rammstein sau Satyricon in materie de regizat clipuri.

Poze Poze pentru articole - Lord of chaos



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: