Seara stoner rock in Cluj-Napoca

de Buvnitz

Seara stoner rock in Cluj-Napoca


LA GAZETTE si Torso Booking au onoarea sa va invite Vineri, 27.01.2012, la prima editie A NIGHT INTO THE VOID din acest an, incepand cu orele 22:00.

Revenirea in forta a traditionalului party dedicat exclusiv stilului stoner rock:

A NIGHT INTO THE VOID

FREE ENTRANCE


A NIGHT INTO THE VOID revine ACASA in LA GAZETTE. Pentru prima editie din acest an a bine cunoscutului party, vom pregati un playlist cu totul special, dublat de niste proiectii pe masura ce sa sarbatoreasca aceasta editie.

A NIGHT INTO THE VOID a crescut si s-a conturat ca un nou concept a carui scop e sa impinga cat mai mult limitele experientei psihedelice , incepand sa isi contureze o personalitate puternica si agresiva.

Am decis ca acest concept sa fi inglobat intr-un program pe care il vom numi de acum incolo: „FIRST TRANSILVAIAN SPACE-STONER PROGRAM” –care se va baza pe simbioza dintre stoner-rock si proiectiile stans legate de astronautica si explorarea cosmosului, urmate de un B-Movie sau animatii conexe.

A NIGHT INTO THE VOID reprezinta o prima initiativa de a familiariza publicul clujean cu stilul heavy-psychedelia a stoner/desert rock-ului. Pentru a treia editie am pregatit un playlist si mai cosmic in comparatie cu primele doua editii.

A Night Into The Void- NU doreste a se adresa doar acelei elite de „ connaisseur” avizati ci, tuturor celor ce iubesc curentul heavy - psychedelia , incepand de la origini, anii 60/70 cu titulaturi precum Black Sabbath , Vanilla Fudge sau Hawkwind, trecand prin anii 80 cu fenomenul Pentagram si Saint Vitus si terminand cu sedimentarea curentului la inceputul anilor 90 cu Electric Wizard (pagan-occult doom) , Fu Manchu, Kyuss. Stilurile acoperite de acest party vor cuprinde formatii precum Gommer Pyle dar si sonoritati mai dure precum Down sau Isis, definind aria: stoner groove/ old schood doom/ sludge/ acid psychedelia/ heavy post-rock/ pagan/ occult.

Unele dintre titulaturile prezente in playlist vor fi:

Pentagram, Electric Wizard, 35007, Gomer Pyle, Tool, Hour of 13, Sancta Sanctorum, Devils Blood, Ghost, The Egocentrics, KYUSS, Sound Arcade, Vibravoid, Causa Sui, Colour Haze, Electric Moon, The Sword, Hypnos 69, Shrinebuilder, OM, Pharao Overlord, ISIS, Sleep, Earthless, Dragonauta,Ufomammut, Iron Butterfly, Hawkwind, Vanilla Fudge, Van Der Graaf Generator ,Orange Goblin, Karma To Burn, Stonebride, My Sleeping Karma, The Machine, Dozer, Fu Manchu, Nebula, 1000Mods, Glowsun, Sungrazer, Major Kong, Sgt. Sunshine etc.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: