Sebi Barzeianu, chitaristul trupei timisorene Phaser, a lansat single-ul 'See You Later]

de Cristi Nedelcu

Sebi Barzeianu, chitaristul trupei timisorene Phaser, a lansat single-ul 'See You Later]


Sebi Barzeianu, chitaristul trupei timisorene Phaser, a lansat un nou single extras de pe albumul sau solo. Piesa este intitulata See You Later si este insotita si de un videoclip.
See You Later este al treilea single extras de pe albumul Perceptions of Time dupa Tokyo si Saudade, piese lansate pe parcursul anului trecut.
“See You Later surprinde momentele de melancolie care urmeaza despartirilor despre care nu suntem siguri daca vor fi urmate si de revederi. Muzica instrumentala permite insa fiecaruia sa-si gaseasca propria interpretare, mai ales cand piesa soseste intr-o atmosfera atat de incarcata emotional”, a declarat artistul.
Piesa este produsa impreuna cu Radu Racz (bass, orchestratie, mix, master) si Gore Teodorescu (tobe). Videoclipul a fost filmat la Cuib d’Arte din Timisoara de George Mihes.
“Multumesc tuturor celor implicati in acest proiect si in mod special Cuib d’Arte pentru amabilitatea cu care ne-au pus la dispozitie spatiul si inclusiv frigiderul din bar!”, a mai adaugat artistul.
Nascut la Oradea, Sebi a inceput sa cante din intamplare dupa ce a primit cadou o chitara in vara dinaintea inceperii liceului. A avut sansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Sateanu (Phoenix) si Marius Pop (Celelalte Cuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timisoara ca student al Universitatii "Politehnica" si a activat in mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat anul acesta albumul "Inceput de Univers".
Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitara in prim plan. Este sustinut de Universal Music Romania si marcheaza debutul lui Sebi Barzeianu ca artist solo.
Sebi Barzeianu pe Instagram: https://www.instagram.com/sebibarzeianu/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: