Sebi Barzeianu, chitaristul trupei timisorene Phaser, a lansat single-ul "Morse Code"

de Cristi Nedelcu

Sebi Barzeianu, chitaristul trupei timisorene Phaser, a lansat single-ul


Chitaristul timisorean Sebi Barzeianu, membru al trupei Phaser, a lansat un nou single extras de pe viitorul sau album cu care debuteaza ca artist solo. Piesa este intitulata Morse Code si este insotita si de un videoclip.

Morse Code este al patrulea single extras de pe albumul Perceptions of Time dupa piesele Tokyo, Saudade si See You Later lansate anterior.

“Morse Code este una dintre piesele mai agresive de pe album, fiind cantata obligatoriu pe chitara cu 7 corzi. A avut ocazia sa fie prezentata deja cu succes live la concertul pe care l-am sustinut in vara trecuta la Timisoara, iar acum a venit momentul sa fie si lansata asa cum trebuie. Chiar daca titlul ar putea sugera ceva misterios, piesa nu contine niciun secret sau mesaj ascuns. Sa zicem.”, a declarat artistul.

Piesa este produsa impreuna cu Radu Racz (bass, orchestratie, mix, master) si Gore Teodorescu (tobe). Videoclipul a fost filmat la Timisoara de George Mihes.

“Multumesc tuturor celor implicati in acest proiect! Cred ca a fost videoclipul cel mai solicitant dintre cele realizate pana acum pentru acest album, dar efortul a meritat iar rezultatul este pe masura.”, a mai adaugat artistul.

Nascut la Oradea, Sebi a inceput sa cante din intamplare dupa ce a primit cadou o chitara in vara dinaintea inceperii liceului. A avut sansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Sateanu (Phoenix) si Marius Pop (Celelalte Cuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timisoara ca student al Universitatii "Politehnica" si a activat in mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat anul acesta albumul "Inceput de Univers".

Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitara in prim plan. Este sustinut de Universal Music Romania si marcheaza debutul lui Sebi Barzeianu ca artist solo.

Streaming link-ul il regasiti aici.

Mai jos puteti asculta noul single.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: