Sebi Barzeianu, chitaristul trupei timisorene Phaser, a lansat single-ul "Blue"

de Cristi Nedelcu

Sebi Barzeianu, chitaristul trupei timisorene Phaser, a lansat single-ul


Chitaristul Sebi Barzeianu, membru al trupei Phaser din Timisoara, a lansat un nou single extras de pe albumul cu care debuteaza ca artist solo, intitulat Perceptions of Time. Piesa se numeste Blue, este disponibila pe toate platformele de streaming si este lansata impreuna cu un videoclip.


Blue este al cincilea single extras de pe albumul Perceptions of Time dupa piesele Tokyo, Saudade, See You Later si Morse Code lansate anterior. Piesa este produsa in colaborare cu Radu Racz (bass, orchestratie, mix, master) si Gore Teodorescu (tobe).

"Cred ca Blue este despre melancolie, in toate formele si cu toate nuantele ei, uneori mai dulci si alteori mai amare. Desigur, muzica instrumentala permite ascultatorului sa isi gaseasca propria interpretare si sa se bucure in alt mod de note, ceea ce este un lucru bun.”, a transmis artistul.

Videoclipul a fost filmat si produs de George Mihes la studioul CronicLove Productions si o are in prim plan pe Codruta Balan, dansatoare profesionista din Timisoara.

“A fost o mare placere sa lucrez si sa colaborez cu un artist local, pasiunea lui Sebi m-a inspirat sa intru in rol si asa am reusit impreuna sa cream o poveste in spatele notelor muzicale.”, a declarat Codruta.

“Multumesc celor de la CronicLove Productions pentru gazduire si lui George Mihes pentru concept. Desigur, ii multumesc si Codrutei pentru implicare si pentru ca a fost foarte naturala si inspirata! Cred ca am reusit impreuna sa surprindem atmosfera piesei. ”, a mai adaugat Sebi.

Streaming link regasiti aici.

Nascut la Oradea, Sebi a inceput sa cante din intamplare dupa ce a primit cadou o chitara in vara dinaintea inceperii liceului. A avut sansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Sateanu (Phoenix) si Marius Pop (Celelalte Cuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timisoara ca student al Universitatii "Politehnica" si a activat in mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat in 2021 albumul "Inceput de Univers".

Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitara in prim plan. Este sustinut de Universal Music Romania si marcheaza debutul lui Sebi Barzeianu ca artist solo. Pozele oficiale si videoclipurile sunt produse de George Mihes iar artwork-ul este realizat de Andreea Muntean (dushky.art).

Sebi Barzeianu poate fi gasit pe Instagram aici.

Contact U Rock / Universal Music Romania: urock@umusic.ro

Asculta single-ul mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: