Selena Gomez recunoaste ca rock-ul a fost doar un scurt capitol din viata sa

de cristina_n

Selena Gomez recunoaste ca rock-ul a fost doar un scurt capitol din viata sa

Din seria WTF Is This News?, actrita adolescenta Selena Gomez, care a declarat recent ca este fana Judas Priest si Placebo, a recunoscut ca a fi rockerita nu a reprezentat mai mult decat un simplu capitol din viata sa, pe care l-a depasit.

"Sunt o persoana in continua schimbare. Imi place sa descopar lucruri noi si sa evoluez, de aceea nu pot asculta un singur gen de muzica ani la rand", spune Selena.

Actrita a recunoscut insa ca asculta in continuare cu placere muzica formatiei Placebo.

Tot din seria WTF Is This News?, vedeta adolescenta Miley Cyrus s-a aratat deranjata de faptul ca rivala sa nedeclarata (deocamdata), Selena Gomez, a indraznit sa afirma ca este rockerita, si chiar fana Judas Priest.

Sunt de parere ca Selena vrea doar sa se incadreze intr-un trend, spune Miley.

In ce ma priveste, in familia mea s-a ascultat dintotdeuna numai rock si blues. Tatal meu mi-a dat sa ascult Led Zeppelin si Iron Maiden pe cand aveam numai 7-8 ani, spune Miley.

Miley Cyrus a declarat recent ca este o fana infocata Iron Maiden, ea fiind de altfel fotografiata purtand un tricou cu celebra mascota Eddie. La scurt timp dupa declaratia lui Miley, celalalt idol al adolescentilor, Selena Gomez, a afirmat ca este fana Judas Priest si ca adora piesa Breaking the Law.

Cel mai probabil, in scurt timp vom asista la un adevarat catfight intre doua pretinse rockerite adolescente.

Momentan, este 1-0 pentru Miley, se pare.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: