Serile METALHEAD in Live Metal Club

de Morrison

Serile METALHEAD in Live Metal Club
Incepand de joi, 20 septembrie, METALHEAD va invita la una dintre cele mai indraznete rockoteci din Bucuresti. Sub numele de A Night To Remember, Fane va propune o seara metal fara hituri Metallica, Pantera si Sepultura.

In program sunt incluse trupe de black, brutal, grind, gothic, doom, prog, death, metalcore, thrash si nu numai. De asemenea, vor exista si subgenuri precum funeral doom, melodic death, swedish, industrial, symphonic gothic, black si altele.

Vor exista si requesturi, preferabil fara piesele pe care le auziti de 10 ani in toate cluburile din oras. Un alt anunt important, este ca rockoteca din Live Metal Club este singura cu un playlist updatat la zi, ce include cele mai recente lansari din 2007!

Nu uitati si de restul progamului METALHEAD..

Vineri - Die Hard cu Morrison
Sambata - Hit Factory cu Morrison
Duminica - Golden Metal cu Alex

Live Metal Club este situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, nr.171, in spatele Service-ului TItulescu ( in apropierea statiei de metrou Basarab). Va asteptam!


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: