Shifting Sands, pe scena Festivalului Metalhead Meeting

de Maria Galea

Shifting Sands, pe scena Festivalului Metalhead Meeting


Metalul progresiv nu intra in concediu in aceasta vara: in iunie si iulie, SHIFTING SANDS va urca pe trei scene mari in aer liber, alaturi de nume importante ale metalului mondial.

Pe 11 iunie, trupa va canta la Bucuresti in cadrul festivalului Metalhead Meeting, ai carui headlineri sunt Satyricon, Bloodbath, Amorphis si Cargo.

La doua saptamani distanta, pe 26 iunie, SHIFTING SANDS va concerta in Bulgaria, reprezentand Romania (alaturi de An Theos si de Hatemode) la concursul Battle of the Bands din cadrul festivalului Kavarna Rock, ale carui capete de afis sunt Within Temptation si Twisted Sister.

Intoarsa in Bucuresti, trupa va canta pe 15 iulie la Arenele Romane, in deschiderea finlandezilor de la Sonata Arctica.

SHIFTING SANDS s-a infiintat in 2011 la Bucuresti si abordeaza genul progressive metal. In cei patru ani de cand activeaza, trupa a castigat Premiul I la Festivalul Posada Rock, a concertat in principalele cluburi de profil din Bucuresti (Hard Rock Cafe, Silver Church, Colectiv) si a participat la festivaluri internationale, precum OST Fest (cu Megadeth, Motörhead si Manowar ca headlineri) sau Posada Rock.

In paralel cu activitatea concertistica formatia lucreaza la albumul de debut pe care spera sa il lanseze in toamna acestui an.

Componenta SHIFTING SANDS:

Daniela Oancea – voce

Bogdan Trimbaciu – chitara, clape

Razvan Braileanu – bass

Bogdan Prundeanu – chitara

Andrei Ilie – tobe

Pagina de Facebook a trupei SHIFTING SANDS: http://www.facebook.com/shiftingsandsband

Canalul de YouTube al trupei SHIFTING SANDS: https://www.youtube.com/user/ShiftingSandsBand/videos



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: