Shine Festival: After-party in Club B52

de Elena Paraschiv

Shine Festival: After-party in Club B52


Zdob Si Zdub, Alternosfera, Triggerfinger, Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude, Aeon Blank si multi altii canta la festivalul SHINE intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti.

BestMusic Live Concerts va invita la a doua editie a festivalului SHINE, un eveniment ce isi propune sa stranga cele mai bune trupe romanesti de alternative rock sau indie alaturi de invitati speciali de afara sub egida “Come And Shine”.

Afisul festivalului este variat si include cele mai bune trupe de rock alternativ din Romania dar si un invitat special din strainatate: Triggerfinger (Belgia), Alternosfera (MD), Zdob si Zdub (MD), VAMA (RO), Coma (RO), Suie Paparude (RO), PIXELS (RO), GRIMUS (RO), Roadkill Soda (RO), Toulouse Lautrec (RO), LUNA AMARA (RO), AEON BLANK (RO), VELOSONICS (RO) , STEMA (RO) si UP TO ELEVEN (RO).

Abonamentele de doua zile pentru SHINE dar si biletele de o zi sunt disponibile online pe www.iabilet.ro.

- 45 de lei Acces General si 60 de lei Golden Circle, respectiv 35 de lei bilete de o zi, pana pe 4 iulie

- 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle, respectiv 40 de lei bilete de o zi in ziua concertului si la intrare

Biletele de o zi ofera acces in zona de Acces General. Bilete gasiti si in ziua concertului la intrare.

Biletele sunt de asemenea disponibile si in toate punctele fizice clasice de vanzare precum Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..

Facebook event: www.facebook.com/events/96566001348489

Se anunta a fi un final de saptamana incendiar, cu muzica buna, oameni faini si tone de distractie. Chiar daca aveti alte planuri, puteti veni si la Shine avand in vedere faptul ca Zdob si Zdub, Triggerfinger, Vama si Alternosfera urca pe scena dupa ora ora 22:30.

Dar petrecerea nu se termina odata cu ultima piesa! Sambata va asteptam la un after-party in Club B52, sa petrecem pana in zori. Join us!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1411425005854584/

INTRAREA ESTE LIBERA! Come and Shine people!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: