Sincarnate dezvaluie coperta, playlistul si data lansarii noului album

de Andreea Gherfi

Sincarnate dezvaluie coperta, playlistul si data lansarii noului album


“In Nomine Homini”, noul album Sincarnate, va fi lansat pe 1 Aprilie, in cadrul concertului organizat de catre Romanian Thrash Metal Club in clubul Fabrica, unde Sincarnate va urca pe scena alaturi de trupele Root, Dead Void si Cardinal.

Coperta albumului este semnata de artistul clujean Flaviu Moldovan (@Flaviu Moldovan Drawing). Fotografiile – atat cele incluse in grafica de album, cat si cele de promovare, au fost realizate de Marmo (@MarmotA Photography) la Cluj-Napoca, cu concursul celor de la clubul Shelter.

Albumul urmeaza sa apara in varianta digipack (6-fold), cu un booklet de 16 pagini, dar si intr-o editie limitata, beneficiind de o alta coperta, un booklet extins si doua bonus-trackuri.

Poze Poze pentru articole - sincarnate

Lista pieselor de pe album este urmatoarea:

1. Attende Domine

2. Agrat bat Mahlat

3. Curriculum Mortis

4. She-Of-The-Left-Hand (Sophia Pistis)

5. In Nomine Homini

6. The Grand Inquisitor

7. Lamentatio Christi

8. Dies Illa

9. Liviatan

Bonus tracks:

10. De Luctum Perpetuum

11. Atonement

Amanunte despre un prim single, concertul de lansare, merch disponibil la acest concert si distributia noului album Sincarnate – In Nomine Homini urmeaza a fi facute publice in curand.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: