Sincarnate dezvaluie detalii despre albumul 'In Nomine Homini'

de Andreea Gherfi

Sincarnate dezvaluie detalii despre albumul 'In Nomine Homini'


A venit si momentul ultimelor detalii legate de noul album Sincarnate – In Nomine Homini, ce urmeaza sa apara pe 1 aprilie sub egida Hatework / Asociatia Culturala Manifest, si care va fi lansat sambata in clubul Fabrica, in cadrul concertului organizat de catre Romanian Thrash Metal Club, cu Sincarnate, Root, Dead Void si Cardinal.

Pentru a sarbatori lansarea, un prim lyric-video realizat de catre Dawning Media TV a fost facut recent public pentru a treia piesa de pe album, intitulata “Curriculum Mortis”. Dorim sa ii multumim cu aceasta ocazie lui Irinel Cirlan, care a inregistrat corurile pentru “In Nomine Homini” la studioul Consonance, din Timisoara, lui Edmond Karban si Cristian Popescu, care s-au ocupat alaturi de Andrei Jumuga de productie, mix si master, tuturor oamenilor din presa ce au sustinut noul album si mai ales fanilor care au ramas alaturi de noi de-a lungul anilor.

Noul album va fi disponibil atat sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cat si a unui digipak extins, ce beneficiaza de doua bonus track-uri si de prezentare grafica distincta. Cea de-a doua varianta va putea fi achizitionata si sub forma unui box-set special pentru colectionari in editie limitata. Box-set-ul este lucrat manual individual, de mestesugari tamplari si artizani ai fierului forjat, si contine mai multe elemente coerente conceptului propus de Sincarnate prin acest album. Odata cu lansarea albumului va fi disponibila la standul oficial al trupei si o serie limitata de merchandise specific.

Ulterior lansarii, albumul Sincarnate – In Nomine Homini va fi distribuit in format digipak, in ambele variante, la standurile distribuitorilor, sau online pe siturile acestora sau in reteaua proprie de parteneri:

Bestial Records si LetsRock,www.letsrock.ro, www.bestial.ro

Niche Records www.nicherecords.ro, www.emag.ro

Loudrage Music http://loudragemusic.com

Pentru distributie, volume mai mari, pachete speciale sau alte situatii specifice, se poate trimite email la acmanifest@gmail.com sau info@hatework.ro

In format digital – pe majoritatea platformelor dedicate, prin intermediul Universal Music:

iTunes, Apple Music, Deezer, Zonga, Tidal, Spotify, Google Play, Google Play Music, etc.

Va asteptam la concert!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: