SNAKEYES lanseaza vidoclipul 'Evolution'

de Cristi Nedelcu

SNAKEYES lanseaza vidoclipul 'Evolution'


Cel de-al treilea single de pe albumul "Metal Monster" SnakeyeS, proiectul pornit de Jose Pineda, Justi Bala si Carlos Delgado (din fosta formatie spaniola SPHINX) si solistul roman Cosmin Aionita (9.7 RICHTER), a lansat videoclipul piesei "Evolution", cel de-al treilea single extras de pe albumul "Metal Monster".

Clipul, regizat si realizat de Leo Traverso, este disponibil pe YouTube:


Boul album "Metal Monster" este disponibil atat in format fizic (CD), cat si digital, prin intermediul tuturor platformelor majore de distributie muzicala si streaming. Artwork-ul pentru coperta "Metal Monster" a fost realizat de artistul spaniol Francisco Garces. Albumul contine 11 piese noi, inregistrate, mixate si produse de basistul Jose Pineda in propriul sau studio:

1. Into The Unknown

2. Evolution

3. (Point of) No Return

4. Cyberkiller

5. Metal Monster

6. Edge of The World

7. Sign of Death

8. Facing The Darkness

9. Your Own Shadow

10. Circus of Fools

11. Rise Up (The Red Plague)

Intregul album "Metal Monster" poate fi ascultat si pe canalul oficial de YouTube al trupei:

https://www.youtube.com/watch?v=Fm-hDsxrQ4I

Videoclipurile pentru primele doua single-uri extrase de pe albumul "Metal Monster" sunt, de asemenea, disponibile mai jos:

"Metal Monster": http://www.youtube.com/watch?v=0FOTsmfNTVI

"Sign of Death": http://www.youtube.com/watch?v=sLcabnCoFy0

Editia fizica a albumului "Metal Monster", pe suport audio CD, poate fi comandata prin intermediul site-ului oficial SnakeyeS: www.snakeyes-metal.com.

Pentru cele mai noi informatii legate de SnakeyeS, vizitati pagina de Facebook a trupei: www.facebook.com/SnakeyesMetal sau site-ul oficial: www.snakeyes-metal.com.

Poze Poze pentru articole - snake


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook