SnakeyeS: O noua formatie metal

de Ana-Maria Gavrila

SnakeyeS: O noua formatie metal


Ne face o deosebita placere sa prezentam SnakeyeS, o noua trupa de metal, alaturi de trailer-ul video pentru primul material discografic, EP-ul „Welcome To The Snake Pit”:

SnakeyeS este o noua trupa de heavy metal, pornita initial de Jose Pineda (basistul formatiei spaniole SPHINX) drept un proiect solo. Lucrurile au evoluat atunci cand Pineda l-a conoscut online pe Cosmin Aionita, puternica voce din spatele trupei 9.7 RICHTER. impartasind aceleasi gusturi muzicale, cei doi s-au inteles de minune, punand astfel bazele formatiei SnakeyeS.

SnakeyeS tocmai a finalizat procesul de inregistrare a EP-ului de debut „Welcome To The Snake Pit”. Discul include trei melodii compuse de Jose Pineda si Cosmin Aionita, fiind produs, mixat si masterizat de Jose Pineda. Pentru inregistrarile de studio, formatia a fost completata de chitaristul Justi Bala (in sarcina acestuia cazand solo-urile) si tobosarul Carlos Delgado.

SnakeyeS va dezvalui in curand coperta discului „Welcome To The Snake Pit”, conceputa de artistul spaniol Fernando Nanderas (acesta ocupandu-se si de design-ul logo-ului formatiei), precum si un videoclip promotional pentru una dintre piesele de pe EP.

„Welcome To The Snake Pit” va fi lansat in cursul acestei luni si va fi disponibil prin intermediul tuturor platformelor de distributie digitala importante. EP-ul va fi urmat in 2014 de un album full-lenght SnakeyeS.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: