Soilwork a lansat un single nou insotit de clip, 'Full Moon Shoals'

de Cristi Nedelcu

Soilwork a lansat un single nou insotit de clip, 'Full Moon Shoals'


La inceputul anului viitor, pe 11 Ianuarie, Soilwork va lansa un nou album, al 11-lea din cariera, intitulat 'Verkligheten'.

De pe acest viitor album suedezii au ales piesa 'Full Moon Shoals' pentru a o lansa mai devreme si i-au facut si un clip pe care il veti vedea mai jos.


Soilwork vor pleca in turneu cu Amorphsi si Jinjer, turneu care ajunge pe 22 Ianuarie si in Bucuresti la Arenele Romane.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- earlybird: 95 lei Acces General si 135 lei Golden Circle

- presale: 100 lei Acces General si 155 lei Golden Circle pana pe 1 decembrie

- presale: 110 lei Acces General si 170 lei Golden Circle paba pe 22 ianuarie

- la intrare: 120 lei Acces General si 186 lei Golden Circle



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: