Solist si fost ofiter de politie, acuzat de frauda

de Buvnitz

Solist si fost ofiter de politie, acuzat de frauda


Un fost ofiter de politie din New York, actualmente solist al trupei Cousin Sleaze, a fost acuzat de frauda si risca pana la 14 luni de inchisoare.

Christopher Inserra a pledat vinovat dupa ce a strans peste 30.000 de dolari in decursul a doi ani, bani incasati ca urmare a unui presupus accident de munca ce i-ar fi imobilizat mana dreapta, accident suferit in iunie, 2010. Pe langa salariul castigat in doi ani, Inserra a obtinut peste 60.000 de dolari din partea companiei de asigurari.

Declaratiile lui Inserra au fost puse sub semnul intrebarii dupa ce mai multi martori l-au vazut pe scena alaturi de Cousin Sleaze, 'folosind mana dreapta intr-un mod agresiv.'

Pozele dateaza din aceeasi perioada cand Inserra a marturisit medicilor ca sufera de dureri inimaginabile. Ulterior au aparut filmari din turneul cu pricina, dovezi mai mult decat suficiente pentru a-l acuza pe solist.





Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: