Solistul Slipknot, intr-un rol de... groaza (video)

de Alin Pildner

Solistul Slipknot, intr-un rol de... groaza (video)



Corey Taylor, liderul trupei metal Slipknot, face parte din distributia lungmetrajului horror "Fear Clinic".


Filmul, a carui premiera este stabilita pentru 22 octombrie, beneficiaza de prezenta actorului Robert Englund, cunoscut pentru rolul emblematic din "A Nightmare On Elm Street" si este regizat de catre Robert Hall (cunoscut mai mult ca si make-up designer - X-Files, Superbad, Wristcutters, Pineapple Express).


Rolul lui Bauer, un muncitor dintr-o clinica (interpretat de Corey Taylor), fusese incredintat initial basistului Metallica - Robert Trujillo, insa acesta nu a putut onora cu prezenta platoul de filmare, intrucat urma sa sustina, alaturi de trupa sa, un concert in Antarctica. Asa se face ca in rolul cu pricina a ajuns sa fie distribuit solistul Slipknot.

Obisnuit cu imagini nu tocmai "ortodoxe", Corey a declarat ca "intotdeauna mi-am dorit sa apar intr-un film si sa incerc un rol; a fost o experienta fantastica, avand foarte multe de invatat de la cei din jur. M-am implicat total, lasandu-mi sa creasca pana si mustata, doar pentru a arata mai infricosator".

Un trailer "Fear Clinic" poate fi urmarit mai jos. Enjoy!




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: