Solistul trupei ZOB batut de jandarmi

de Morrison

Solistul trupei ZOB batut de jandarmi

Vlad Gorneanu, solistul trupei Zob, este una dintre victimele luptelor de strada dintre jandarmi si suporterii aflati la derby-ul Dinamo-Steaua, disputat miercuri seara. Cantaretul a fost batut crunt de catre fortele de ordine la iesirea de pe Stadionul din Stefan cel Mare.

`Mi-am furat-o rau de tot. M-au lovit cu bastoanele, cu pumnii si cu picioarele. Mi-au rupt si o mana. Sunt hotarat sa actionez Jandarmeria in judecata. Jandarmii sunt cea mai joasa specie umana, niste gunoaie`, a declarat Vlad Gorneanu.

Colegii de breasla sunt stupefiati.
Cosmin Tudoran (Ca$$a Loco): `Mi se pare nasol sa te duci la meci pe picioare si sa ajungi acasa rupt`.
Mihai Georgescu (Bere Gratis): `Ne afundam intr-o golanie perpetua, iar vina este deopotriva a jandarmilor si a suporterilor`.

In urma loviturilor, Vlad Gorneanu s-a ales cu cateva coaste rupte si cu o mana in ghips. Vlad este hotarat sa-si faca dreptate, declarand ca cel tarziu saptamana viitoare va actiona in judecata Jandarmeria Romana. In plus, acesta sustine ca fortele de ordine nu sunt altceva decat niste `gunoaie umane`.

Gardianul


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: