Soundcreation iti da un microfon care rupe scena!

de Morrison

Soundcreation iti da un microfon care rupe scena!


METALHEAD si soundcreation.ro te invita la concurs !

Raspunde la urmatoarea intrebare si vei putea castiga unul dintre cele mai bune si robuste microfoane universale menita sa-ti capteze vocea de pe scena sau sa inregistreze sunetele chitarelor sau ale tobelor: un Audio-Technica ATM610.

Intrebare: ce tip de produse NU produce marca Audio-Technica?

- Casti Hi-Fi

- Mixere DJ

- Microfoane

Poti participa la concurs daca raspunzi in comentarii mai jos.

Concursul incepe astazi, 25 februarie si tine pana pe 25 martie iar castigatorii vor fi anuntati pe 28 martie.

Cu o experienta de peste 45 de ani in domeniul echipamentelor audio, Audio-Technica este recunoscuta in intreaga lume pentru devotamentul aratat pentru design, productie, marketing si distribuire a echipamentelor profesionale audio. Acest lucru i-a adus si numeroase premii in industria muzicala.

Specializata in producerea de microfoane, sisteme wireless, casti audio de calitate inalta, Audio-Technica se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor. Produsele sunt un etalon pentru piata audio, iar calitatea, durabilitatea si raportul pret/performanta sunt cele care recomanda marca pentru concertele live, pentru studiourile de emisie si de inregistrari, pentru institutii publice si private si pentru Hi-Fi.

Mai multe detalii aici.

Magazinul soundcreation.ro incearca sa aduca muzica si tehnica sunetului mai aproape de cei interesati. In oferta noastra se gasesc mii de produse din domeniul muzical destinat incepatorilor si profesionistilor in toate domeniile.

Oferim consultanta gratuita prin expertii nostri atat in domeniul instrumentelor muzicale cat si in ale echipamentelor profesionale de sonorizari, studiouri. Daca nu stiti ce vi s-ar potrivi cel mai bine, lasati-va pe mana noastra: noi va vom ajuta cu cea mai mare placere."

Va dorim mult succes !



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: