Spite vor lansa noul lor album "Dedication To Flesh" maine, 19 august 2022

de Cristi Nedelcu

Spite vor lansa noul lor album


Trupa de deathcore Spite (USA) transmit acum noul lor single „Proper One”. Daca aveti nevoie de un masterclass despre cum sa mentineti o intensitate nebuna pe parcursul unui single, atunci trebuie sa ascultati „Proper One” si sa va pregatiti pentru lansarea noului album ”Dedication to Flesh” care va avea loc chiar maine!

Spite sunt o formatie de deathcore care zdrobeste decibeli si iti intra in suflet, trupa cu sediul in sudul Californiei, USA. Spite au un stil aparte, un amestec letal de death metal, metalcore si neo-nu-metal. Formata in Bay Area trupa este compusa din cativa oameni foarte talentati: Darius Tehrani (voce), Stephen Mallory (bas), Alex Tehrani (chitara) si Cody Fuentes (tobe).

Spite au lansat pana acum un EP independent, Misery, si un long-length omonim, asta inainte de a semna cu Stay Sick Recordings a lui Chris Fronzak de la Attila. Primul LP al trupei pentru Stay Sick Records a fost ”Nothing Is Beautiful” si a fost lansat in iulie 2017. Album a fost comparat cu materiale scoase de contemporani precum Thy Art Is Murder, Acacia Strain si Suicide Silence. Spite au continuat sa impinga limitele muzicii cu lansarea unui nou album, Root of All Evil, care a aparut in 2019.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: