Spot video pentru concertul Tiptil si The dAdA din Wings Club

de Chaos Lore

Spot video pentru concertul Tiptil si The dAdA din Wings Club


Vineri, 28 ianuarie, de la orele 21:00, Wings Club va cheama sa dansati la concertul celor de la TiPtiL si The dAdA! Spotul video pentru concert il puteti vedea mai jos.

Candva, prin 2009, o parte din membrii fostei trupe Baba Novac au decis la un pahar de voie buna si amintiri frumoase sa inceapa o noua aventura muzicala cu o trupa noua, astfel a aparut TiPtiL.

Bagajul muzical al trupei TiPtiL are greutate adunata din experienta muzicala variata a fiecaruia dintre membrii sai: Ralu...ca Staicu (voce), Adina Dura (voce), Bujor Stoicovici (chitara bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) si Cretu (chitara).



Muzica TiPtiL, expresia unica a impletirii personalitatilor membrilor formatiei, se revarsa in adieri sonore firav-agresive-senzual-lascive-dansant-melodioase-armonios-izbitoare-creativ-colorat-inaltatoare. Cu alte cuvinte si fara a mai folosi prea multe figuri de stil, muzica TiPtiL traieste!

www.tiptil-tiptil.blogspot.com
www.myspace.com/tiptil
www.facebook.com/muzicatiptil
www.youtube.com/thetiptil

The dAdA, o trupa cu influente alternative, garage, indie si raggae s-a format in mai 2006 sub numele de 15 Grade.

Numele trupei a fost schimbat din 15 Grade in The dAdA odata cu schimbarea componentei in iunie 2010. Dupa doar doua luni, formatia a reusit sa vina cu un repertoriu nou si sa castige locul al doilea in cadrul concursului Stufstock Newcomers 2010.

Pretul biletului este 15 RON.

Afterparty cu DJ Streetlight!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: