Staff-ul Roadrunner Records ajunge la Nuclear Blast

de Buvnitz

Staff-ul Roadrunner Records ajunge la Nuclear Blast


Markus Staiger (Nuclear Blast) si Monte Conner (ex-A&R pentru Roadrunner Records) si-au unit fortele pentru un parteneriat exclusiv pe continentul american - Nuclear Blast Entertainment.

Noua casa de discuri va raspunde de toate operatiunile majore desfasurate pana in prezent via Nuclear Blast. Noi activitati vor fi anuntate in urmatoarele luni.

Monte Conner, Senior VP A&R pentru Roadrunner Records, responsabil pentru semnarea contractelor de reprezentanta cu ume precum Annihilator, Biohazard, Coal Chamber, Deicide, Devildriver, Fear Factory, Gojira, Life Of Agony, Machine Head, Obituary, Rush, Sepultura, Slipknot, Stone Sour, Trivium si Type O Negative, a parasit compania dupa 25 de ani.

Restructurarile Roadrunner sub egida Warner Music au dus la concedierea a 36 de membri ai staffului din intreaga lume precum si inchiderea mai multor birouri regionale (inclusiv biroul din U.K.).

Roadrunner continua sa opereze desi 16 membri ai stafului din S.U.A. au fost si ei concediati in ultimele saptamani. In plus, Cees Wessels, fondator si CEO Roadrunner, a parasit casa de discuri la 17 ani dupa cumpararea de catre Warner Music Group.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: