Start la Jaxx Rock Battle pentru marele premiu de 1000 de Euro

de Cristi Nedelcu

Start la Jaxx Rock Battle pentru marele premiu de 1000 de Euro


Incepe batalie pe ritmuri rock pentru marele premiu de 1000 de Euro!

Jaxx Rock Battle si-a ales concurentii si da start competitiei pe 4 Martie 2015 la Jaxx Garajul cu Rock, Str. Emil Isac, Nr.25. Incepand cu 4 Martie si pana pe 25 Martie, clujenii vor putea sa isi sustina favoritii si sa ii ajute sa intre in finala pentru marele premiu de 1000 de Euro, dar si pentru premiile speciale. Marea finala se va desfasura pe 1 Aprilie.

Poze Poze pentru articole - Rock Battle

Anul acesta Jaxx Rock Battle va oferi pe langa premiul de 1000 de Euro si numeroase premii speciale oferite de catre membrii juriului. Printre aceste premii se numara o productie audio completa oferita de catre Bigtime Production, posibilitatea de a canta in deschiderea unui concert Masterpiece (Tribute to Metallica), cursuri la Rock Academy si Art’s Cool.

Aflat la cea de a treia editie, Jaxx Rock Battle invita si de aceasta data trupele sa isi demonstreze talentul muzical si isi continua initiativa lansata in 2013 de a promova si contribui la consolidarea comunitatii rock din tara. Deasemenea, Jaxx Rock Battle incearca prin acest eveniment sa implice atat trupele cat si publicul larg, iubitor al muzicii rock. Astfel punctajul fiecarei trupe va fi calculat in felul urmator: 50% votul juriului, 40% votul publicului si 10% vot online. Pe langa trupe de rock clujene, anul acesta vor concura pentru marele premiu si trupe din Baia Mare, Bistrita, Turda, Odorheiu Secuiesc si Oradea.

Editia de anul acesta a Jaxx Rock Battle ii va avea in juriu pe: Andy Ghost (solistul trupei Altar si al proiectului Masterpiece - Tribute to Metallica), Aminda (vocal coach, membra a trupei Hazard si participanta la Vocea Romaniei), Patriciu Pop (pianist, producator muzical, vocalist si orchestrator), Dudu Isabel (solistul trupei Vespera si Seven, interpretul rolului Judas din musicalul Jesus Christ Superstar), Richard Bordea (chitarist, absolvent al Academiei de Muzica „Berklee College of Music – sectia guitar tehnique si compozitie muzica de film si televiziune, membru al trupelor Vespera si Costi Camarasan Band).

Anul acesta competitia Jaxx Rock Battle a pregatit cateva momente muzicale publicului prezent la eveniment precum un concert in 4 Martie cu trupa Times of Need – castigatorii celei de-a doua editii a Jaxx Rock Battle, o lansare de album a trupei S.I.T.A si multe alte surprize inedite!

Asadar, Start la Jaxx Rock Battle!

Pentru mai multe detalii si informatii accesati: https://www.facebook.com/Jaxx.garajul.rock



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: