Stonelight au lansat prima piesa de pe albumul 'Into The Unknown'

de Andreea Gherfi

Stonelight au lansat prima piesa de pe albumul 'Into The Unknown'


Trupa Stonelight (melodic heavy metal) au lansat primul lyric video pentru piesa “Sound of the Unknown” de pe albumul de debut “Into The Unknown”!

“Sound of the Unknown” e o piesa heavy, cu influente progressive, care prezinta un peisaj distopic intr-un viitor poate nu prea indepartat. Cu aceasta piesa deschidem toate concertele si e totodata prima piesa de pe album. Reprezinta cel mai bine starea generala si atmosfera pentru acest album si de aceea am decis sa il numim “Into The Unknown””.

Stonelight - Sound of the Unknown

Lansarea “Into The Unknown” va avea loc pe 11 noiembrie, in Club Fabrica, printr-un show unic, cu multi invitati speciali!

https://www.facebook.com/events/1078743078829832/

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet: Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

In avanpremiera lansarii, Stonelight vor sustine primul recital acustic pe 28 octombrie , in Club Voltage. Intrarea este libera!

https://www.facebook.com/events/312509032459578/

Stonelight Facebook

Foto Credits: Damaschin Ioana Photography



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: