Studiile arata ca mergem la festivaluri pentru sex, droguri si alcool

de Buvnitz

Studiile arata ca mergem la festivaluri pentru sex, droguri si alcool


Un studiu realizat de MSN arata ca persoanele care merg la festivaluri prefera sa consume droguri si alcool si nu sunt neaparat interesate de concertele formatiilor participante.

Studiul a fost realizat in randul a 2200 de participanti la astfel de evenimente. Un sfert din acestia au intretinut relatii sexuale cu necunoscuti in timp ce 21% au consumat droguri iar 13% au fost implicati in altercatii fizice.

9% din persoanele de varsta mijlocie (45-54 de ani) au recunoscut ca au consumat droguri in timp ce 10% declara ca s-au culcat cu persoane necunoscute. Numarul celor care merg pentru bautura este in mod cert superior. Doar 45% din ei intervievati merg la astfel de evenimente pentru muzica.

47% din cei intervievati recunosc ca au facut ceva ce 'nu s-au gandit sa faca vreodata in afara unui festival'. Printre motivele pentru care acestia aleg festivalurile se numara atmosfera, socializarea si sansa de a scapa de cotidian.

Un spectator britanic cheltuie in medie 423 de lire. 60% din tinerii intervievati (18-24) sunt de parere ca astfel de evenimente sunt prea scumpe pentru bugetul disponibil.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: