Studiu: Cainii devin agitati cand asculta metale grele

de Chaos Lore

Studiu: Cainii devin agitati cand asculta metale grele


Potrivit unui studiu efectuat de un profesor asociat Universtiatii Colorado, cainii din adaposturi devin mai agitati atunci cand asculta heavy metal.

Profesorul le-a pus cainilor dintr-un adapost mai multe tipuri de muzica in decursul a patru luni si a notat reactiile acestora.

Printre genurile de muzica se numara muzica clasica, heavy metal-ul si o compozitie psihoacustica speciala pentru relaxarea cainilor. Dintre toate, cainii au fost cel mai relaxati si predispusi spre somn cand au ascultat muzica clasica, in detrimentul celorlalte genuri, dar si in detrimentul linistii.

Cand venea vorba de metal insa, patrupedele deveneau agitate si incepeau sa tremure mai mult decat de obicei.

Adaposturile de caini se feresc sa puna muzica metal din cauza impactului negativ pe care l-ar putea avea asupra stresului si nervozitatii la catei.

Concluzia? Nu le mai puneti cainilor vostri sa asculte satane, ca devin agitati (ceea ce nu le face lor bine) si predispusi la agresiune. Are cineva dintre voi un caine care iubeste mult de tot metalul? Aveti contra-argumente? :)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: