Studiu: Mersul la concerte e mai sanatos ca yoga

de Cristi Nedelcu

Studiu: Mersul la concerte e mai sanatos ca yoga


Un studiu, condus de Patrick Fagan, lector al universitatii Glodsmith din Londra, a ajuns la concluzia ca mersul la concerte este mai sanatos decat yoga avand un impact pozitiv atat asupra fericirii, starii de bine dar si a sanatatii.

Indicat ar fi sa mergem o data la doua saptamani la un concert live iar acest obicei ar putea duce la cresterea sperantei de viata cu zece ani sau chiar mai mult.

Iata ce a declarat Patrick Fagan: "Our research showcases the profound impact gigs have on feelings of health, happiness and wellbeing – with fortnightly or regular attendance being the key. Combining all of our findings with O2’s research, we arrive at a prescription of a gig a fortnight which could pave the way for almost a decade more years of life."

Cu toate acestea, studiul nu a aparut intr-o revista de specialitate, deci nu ar trebui totusi sa ne asteptam la un deceniu de viata in plus daca mergem de doua ori pe luna la un concert.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: