Super grup cu Blackie Lawless, Alice Cooper si Manson?

de lust blood

Super grup cu Blackie Lawless, Alice Cooper si Manson?


Blackie Lawless a discutat despre trecutul sau intr-un interviu recent.

"Nu vreau sa mai cant in concerte Animal (f**k Like A Beast). Ce pot sa fac pentru a ma transforma intr-o influenta pozitiva? Sunt foarte atent la ceea ce fac si incerc sa ofer un exemplu. Nu vreau ca pusti de 13 ani sa asculte piesa asta. Este o problema de credinta si de convingeri religioase pe care eu le am."

"Cuvintele sunt cele mai puternice arme pe care le avem. Ele ne modeleaza vietile si stabilesc cine si cum suntem. Am fost foarte activ in biserica pana la varsta de 18 ani. Apoi am inceput sa ma interesez de artele oculte. Am renuntat trei ani mai tarziu, dar am avut nevoie de inca 20 ca sa ma intorc la credinta crestina. "

"Vorbeam cu Alice Cooper, care a trecut si el prin asta, si ii spuneam ca mai avem nevoie de Marilyn Manson si putem face o trupe serioasa impreuna. Lumea ar ramane muta! Ideea este ca nu voi mai canta live piesa Animal, niciodata!"



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: